Autocompany / Om os

Det skal være nemt

Vi synes, det skal være både nemt og trygt at være bilejer, så derfor finder du både bilsalg, leasing, finansiering og værksted under samme tag hos os. Vi kan med andre ord hjælpe dig trygt i mål, uanset om du leder efter en nyere, brugt bil, leasingbil privat/erhverv eller har brug for et værksted, der hurtigt får dig på vejen igen.

Historien om Autocompany

Autocompany er ejet og til dagligt drevet af Turay Bicen, der udover at være født ind i branchen, har mange års erfaringer i faget og derfor har den fornødne viden og kompetence til at rådgive dig på vej med den rigtige bil.

Seriøs, ærlig, tryg og sikker handel er i højsædet hos Autocompany. Vores detail biler leveres altid med kilometergaranti, ny serviceret og ofte nysynet. Du kan med god ro i maven, vælge Autocompany som din fortrukne bil leverandør.

Vi har konkurrencedygtige priser på finansiering eller leasing igennem vores samarbejdspartner, kontakt os og få et tilbud på netop den bil du har udset dig.

Finansiering og leasing til nystartet virksomheder kan også klares, kontakt os for yderligere info herom. Alle vores biler kan også købes kontant. Levering af biler 1-2 dage. Vi tager altid gerne din bil i bytte ved køb.

I huset har vi også vores eget værksted, hvor vi selv reparerer og servicerer biler, uanset om du er ny eller eksisterende kunde hos os. Mekanikerne på værkstedet har mange års erfaring indenfor faget og fornyer hele tiden deres viden og kompetencer med relaterede kurser og efteruddannelser.

Hvad end man skal handle ny brugt bil eller på værksted med sin bil, er det en tillidssag og det kan være svært at vælge i mellem de mange forhandlere eller værksteder i dit nærområde. Med vores mange års eksistens og erfaring har vi skabt os et godt ry i blandt vores kunder og i nærområdet.

I april 2022 blev Autocompany en del af den landsdækkende værkstedskæde Carpeople

Medlem af Dansk Bilbrancheråd

Velkommen til Autocompany
Nyhed
Peugeot

Peugeot Partner

BlueHDi 100 L2 Flex Van
Peugeot Partner BlueHDi 100 L2 Flex Van