Hillerød Automobiler bliver til Autocompany

I hjertet af Nordsjælland sidder vi klar til at finde din nye bil. Uanset hvor i landet du kommer fra, vil du blive mødt af kompetente og velvidende auto folk, med mange års brancheerfaring. Sammen finder vi netop den bil som passer til dig og dine behov.
turay-light
Brugte kvalitetsbiler, leveres nyserviceret og nysynet

Hvorfor Autocompany?

Hvorfor skal du vælge Autocompany, som din bilforhandler og værksted?

Her er vores bud på hvorfor.

Hvad end man skal handle ny brugt bil eller på værksted med sin bil, er det en tillidssag og det kan være svært at vælge i mellem de mange forhandlere eller værksteder i dit nærområde.

 • Alle vores salgsbiler bliver leveret mekanisk gennemgået, ny serviceret og ofte nysynet.
 • Vores biler leveres altid med garanti og reklamationsret i henhold til den gældende lov for den enkelte bil.
 • Vores detail biler kan leveres med CarGarantie garantiforsikring optil 24 mdr.
 • Tryghed uanset om du er ny eller tidligere kunde hos Autocompany.
 • Salg, rådgivning og værksted.
 • Alle bilmærker.
 • Vi tager altid gerne din bil i bytte.
 • Book lejebil ved værkstedsbesøg.
 • Finansiering med og uden udbetaling.
 • Rentefri værkstedskonto.
 • Privat- og erhvervskunder.

KONTAKT AUTOCOMPANY

Har du spørgsmål om vores biler eller andet, så kontakt os med det samme

Indtast din information

  KONTAKTINFORMATION

  Industrivænget 12 A,
  3400 Hillerød

  Har du spørgsmål om biler eller service? Ring eller send os en mail, så vender vi hurtigt tilbage.

  Salg af brugte biler i Hillerød siden 90'erne

  Historien om Autocompany

  Autocompany er ejet og til dagligt drevet af Turay Bicen, der udover at være født ind i branchen, har mange års erfaringer i faget og derfor har den fornødne viden og kompetence til at rådgive dig på vej med den rigtige bil.

  Seriøs, ærlig, tryg og sikker handel er i højsædet hos Autocompany. Vores detail biler leveres altid med kilometergaranti, ny serviceret og ofte nysynet. Du kan med god ro i maven, vælge Autocompany som din fortrukne bil leverandør.

  Vi har konkurrencedygtige priser på finansiering eller leasing igennem vores samarbejdspartner, kontakt os og få et tilbud på netop den bil du har udset dig.

  Finansiering og leasing til nystartet virksomheder kan også klares, kontakt os for yderligere info herom. Alle vores biler kan også købes kontant. Levering af biler 1-2 dage. Vi tager altid gerne din bil i bytte ved køb.

  I huset har vi også vores eget værksted, hvor vi selv reparerer og servicerer biler, uanset om du er ny eller eksisterende kunde hos os. Mekanikerne på værkstedet har mange års erfaring indenfor faget og fornyer hele tiden deres viden og kompetencer med relaterede kurser og efteruddannelser.

  Hvad end man skal handle ny brugt bil eller på værksted med sin bil, er det en tillidssag og det kan være svært at vælge i mellem de mange forhandlere eller værksteder i dit nærområde. Med vores mange års eksistens og erfaring har vi skabt os et godt ry i blandt vores kunder og i nærområdet.

  NYESTE BILER